Kon-Tiki Museet

Det er viktig med en barndom preget av nysgjerrighet for dyr og mennesker; det kan bli til oppdagelsestrang, respekt for kulturelle forskjeller, og filosofien om at vi alle er på samme flåte i det store verdenshavet.

På Kon-Tiki Museet i Oslo er det lagt opp til at barn i alle aldre skal få noe ut av besøket. Om de enn kommer med familie, barnehager eller skoleklasser så er det noe for alle.

For du har vel kanskje lyst til å gå gjennom en 30 meter lang grotte med rare hulemalerier, lyder og hodeskaller? Eller å ta på ekte haitenner? På Kon-Tiki Museet kan du gjøre alt dette og mer.

Museet har Kon-Tiki-flåten som Thor Heyerdahl seilte med, en modell av den store hvalhaien, andre haier og eksotisk stillehavsfisk fra historien om reisen.

Om ikke det er nok, så har de også utstilt den store sivbåten Ra II og et bibliotek med en voksfigur av Thor Heyerdahl.

Kon-Tiki Museet ønsker å formidle det enkle og spennende, og å utfordre vitenskapen og utforske verden. For verden er ikke bare nettbrett og iPhoner - nysgjerrighet, kunnskap og det å utfordre vitenskapen, det er spennende saker, det!

Besøk oss
Kon-Tiki Museet ligger på Bygdøy i Oslo, og kan nås med buss 30 hele året, samt ferge til Bygdøynes i sommerhalvåret.

Kontakt oss på telefon 23 08 67 67 eller kon-tiki@kon-tiki.no.
Mer informasjon finner dere på www.kon-tiki.no

Color Line

Color Line tar dere med til Danmark på en rask og morsom måte, og er en absolutt favoritt for barna.  Ombord på Superspeed, skipene som trafikkerer linjene Larvik-Hirtshals og Kristiansand Hirtshals, er det blant annet en stor buffetrestaurant med egen barnebuffet, og ikke minst – en egen softis maskin. I skoleferiene kan du møte barnas egen Captain Kid og Oteren Ove!

Prisvinnende lekerom
SuperSpeed er perfekt for barnefamilier. Ombord er et prisvinnende lekerom med glassvegger slik at de voksne kan følge med fra utsiden. I høstferien tar Captain Kid og Oteren Ove barna med på skattejakt, og alle kan lage sin egen softis fra softis-maskinen. Noen ganger serveres til og med softis til frokost!

Med SuperSpeed tar turen over til Skagerrak i overkant av tre timer. I Danmark venter et enormt utvalg aktivitetstilbud og spennende ting å gjøre. Hvem digger vel ikke Legoland, tivoli, og kjempestore innendørs badeland? Eller røde pølser og softis med guff? Danmark har alt!

Bli med på tur, da vel
SuperSpeed har to daglige avganger fra hver havn. Fra Larvik: 0800 og 1730, og fra Kristiansand: 0800 og 1630.
Skipene er 211 meter lange og har 4 km med bildekk ombord!
For mer informasjon besøk oss på www.colorline.no